Prins Ribbit: Het Dappere Kikkertje online kijken / downloaden: NEDERLANDS GESPROKEN. Ribbit is een kikker die in tegenstelling tot andere kikkers niet graag op en neer springt en hij houdt al helemaal niet van water. Hij voelt zich daarom een beetje buitengesloten en zit vol met vragen over zijn leven. Daarom gaat hij samen met zijn beste vriend, een vliegende eekhoorn, op zoek naar zijn plaats in de wereld. Wanneer Ribbit per ongeluk wordt gehypnotiseerd, waardoor hij denkt dat hij een prins is gevangen in een kikkerlichaam, gaat hij op een spannend avontuur om een menselijke prinses te kussen. - Prins Ribbit: Het Dappere Kikkertje
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Sluiten
Prins Ribbit: Het Dappere Kikkertje
Neem een filmpakket
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

Prins Ribbit: Het Dappere Kikkertje

NEDERLANDS GESPROKEN. Ribbit is een kikker die in tegenstelling tot andere kikkers niet graag op en neer springt en hij houdt al helemaal niet van water. Hij voelt zich daarom een beetje buitengesloten en zit vol met vragen over zijn leven. Daarom gaat hij samen met zijn beste vriend, een vliegende eekhoorn, op zoek naar zijn plaats in de wereld. Wanneer Ribbit per ongeluk wordt gehypnotiseerd, waardoor hij denkt dat hij een prins is gevangen in een kikkerlichaam, gaat hij op een spannend avontuur om een menselijke prinses te kussen.
Waardering:
Categorie: Animatie
Familie

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!