The Guest online kijken / downloaden: Onlangs ontslagen uit het leger belt soldaat David op een dag spontaan aan bij de rouwende familie Peterson. Behulpzaam en vriendelijk, lijkt hij de perfecte gast te zijn. Maar na een reeks eigenaardige gebeurtenissen ruikt tienerdochter Anna onraad, en voor ze het goed en wel beseft zal ze alles in het werk moeten stellen om jongere broer Luke te behoeden voor gevaar, wanneer blijkt dat David minder nobele beweegredenen heeft. - The Guest
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

The Guest

Onlangs ontslagen uit het leger belt soldaat David op een dag spontaan aan bij de rouwende familie Peterson. Behulpzaam en vriendelijk, lijkt hij de perfecte gast te zijn. Maar na een reeks eigenaardige gebeurtenissen ruikt tienerdochter Anna onraad, en voor ze het goed en wel beseft zal ze alles in het werk moeten stellen om jongere broer Luke te behoeden voor gevaar, wanneer blijkt dat David minder nobele beweegredenen heeft.
Waardering:
Acteurs: Dan Stevens, Sheila Kelly, Maika Monroe
Categorie: Thriller
Actie
Ondertiteling Nederlands

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!