You're Not You (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Het perfecte luxe-leventje van Kate stort als een kaartenhuis in elkaar als ze de diagnose ALS krijgt, een...
You're Not You

You're Not You

Drama
Taal: Engels Jaar: 2014 Duur: 1 u 38 min

Het perfecte luxe-leventje van Kate stort als een kaartenhuis in elkaar als ze de diagnose ALS krijgt, een vernietigende en ongeneeslijke spierziekte. Samen met haar man Evan gaat ze op zoek naar een geschikte verzorgster en ontmoet zo de chaotische studente Bec. Die heeft nul ervaring maar heeft iets nodig om haar stuurloze leven richting te geven. Het onwaarschijnlijke duo, de keurige pianiste en de dolende losbol, vormen ondanks de afkeuring van Evan al snel een perfect team. Kate inspireert Bec iets van haar leven te maken en andersom geeft Bec Kate de stem om de rest van haar leven eindelijk te leiden zoals zij wil.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om You're Not You aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Vicky
Kate en Bec zijn in feite elkaars tegenbeeld , tot de band tussen de twee zodanig groeit dat twee levens drastisch veranderen , Kate's wereld stortte in maar moedig is ze , Bec toont evenzeer moed en krijgt dankzij de zieke Kate een ander leven.
Prachtig drama , heftig met een krachtige staal acteerwerk! Dikke 10 en een traantje laten bij deze film kan dus degelijk voorvallen :)

Reviews

Michaela
A Hillary Swank classic. She is the right actress for this movie. She can bring out the story very well and make you live it. I found it very impacting, emotional and touching. Also Emmy Rossum acted her role very well. For me this deserve an excellent score.
Katleen
Mooie film. Laat je even stilstaan met hoe gelukkig we onszelf mogen prijzen. Maar zoals Gerard schrijft, leunt wel heel dicht aan bij Entouchable. Had van mij een iets originelere aanpak mogen hebben. Hiervoor een 7.
Nicole
Buiten dat het in het begin van de film nogal snel ging allemaal, ineens van een happy koppel en dan zonder tussen fragment een zieke vrouw met ALS. Maar ondanks dit kleine minpuntje bouwt de film zich erg goed op. Vooral actrice Hilary Swank als Kate (de vrouw met de spierziekte ALS) zet wat mij aan betreft een overtuigende mooie rol neer! Ook actrice Emmy Rossum als Bec, zat goed in haar personage. Vond dit een aangrijpend verhaal vooral als jezelf te kampen hebt met een spierziekte. De verhaallijn had iets dieper uitgewerkt mogen worden! Des te min toch een mooie film in zijn Genre.
Gerard
In het begin is de film snel omdat er teveel moet worden weergegeven en daardoor zwak en ongeloofwaardig. Overacting van personages. De film wordt uiteindelijk beter en intiemer en het spel ook sterker. Het einde zelfs erg krachtig en indrukwekkend. Mooi thema. Wel een beetje het idee van Entouchable.
loading