36e729ec173b94133d8fa552e4029f8b
Dreamgirls online kijken / downloaden: Effie White, Deena Jones, en Lorrell Robinson vormen samen het zangtrio The Dreamettes. Samen met hun 'songwriter' C.C. White (Effie's broer) reizen ze naar New York om mee te doen aan een talentenjacht in het Apollo Theatre. Ondanks dat ze dit verliezen blijkt de ambitieuze manager Curtis Taylor, Jr. wel in hen geinteresseerd. Curtis maakt van The Dreamettes een beroemd trio in de 'pop music scene'. Lead zangeres Effie wordt vervangen door de aantrekkelijkere Deena en uiteindelijk ook uit het trio gezet. Het geld en de beroemdheid brengen hen echter niet alleen maar geluk. - Dreamgirls
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Sluiten
Dreamgirls
Neem een filmpakket
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

Dreamgirls

Effie White, Deena Jones, en Lorrell Robinson vormen samen het zangtrio The Dreamettes. Samen met hun 'songwriter' C.C. White (Effie's broer) reizen ze naar New York om mee te doen aan een talentenjacht in het Apollo Theatre. Ondanks dat ze dit verliezen blijkt de ambitieuze manager Curtis Taylor, Jr. wel in hen geinteresseerd. Curtis maakt van The Dreamettes een beroemd trio in de 'pop music scene'. Lead zangeres Effie wordt vervangen door de aantrekkelijkere Deena en uiteindelijk ook uit het trio gezet. Het geld en de beroemdheid brengen hen echter niet alleen maar geluk.
Waardering:
Acteurs: Eddie Murphy, Jamie Foxx, Beyonce Knowles, Jennifer Hudson, Anika Noni Rose
Categorie: Drama
Muziek
Ondertiteling Nederlands

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!