The Riot Club (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Aan de Universiteit van Oxford wil iedereen deel uitmaken van 'The Riot Club': een hoogst elitaire...
The Riot Club

The Riot Club

Drama Thriller
Taal: Engels Jaar: 2014 Duur: 1 u 42 min

Aan de Universiteit van Oxford wil iedereen deel uitmaken van 'The Riot Club': een hoogst elitaire vereniging waar briljante en steenrijke aristocratische studenten hun eerste stappen zetten om de toekomstige leiders van het land te worden. Maar vooraleer de ogen van de wereld op hen gericht zijn, willen deze jongemannen nog eens flink het beest uithangen. De Riot Club staat dan ook vooral bekend voor zijn pervers en decadent gedrag. Miles en Alistair zijn allebei geniale eerstejaarsstudenten en komen uit bevoorrechte 'upper class' families. Alistair wil, aangespoord door een familiegeschiedenis vol succesverhalen, koste wat het kost deel uitmaken van deze exclusieve club. Miles is initieel gecharmeerd door de uitnodiging en het bijhorende sociaal statuut, maar zijn hart zit er niet helemaal in. Tijdens een decadente schranspartij worden de rivaliteit en jaloezie tussen Miles en Alistair ten top gedreven, en lopen de uitspattingen van de Riot Club helemaal uit de hand?

Clubdiner Geweld Cynisme Privilege Weelderig Hedendaags Oxford

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of BelgiŽ? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL Stereo 16:9

Deze film komt ook voor in:

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading