03e7ef47cee6fa4ae7567394b99912b7
The Lost Husband online kijken / downloaden: Na het plotse overlijden van haar man trekt Libby bij haar kritische moeder in. Dan doet tante Jean haar een mooi voorstel: wonen en werken op haar boerderij in de heuvels van Texas. Voor ze zich kan bedenken, pakt Libby haar spullen en gaat ze met haar kinderen op pad. Het leven op de geitenboerderij van tante Jean blijkt al snel spannender en intrigerender dan gedacht, zeker wanneer ze de knorrige James leert kennen. Libby beseft dat ze wellicht de plek heeft gevonden waar ze de draad weer kan oppakken. - The Lost Husband
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Sluiten
The Lost Husband
Neem een filmpakket
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

The Lost Husband

Na het plotse overlijden van haar man trekt Libby bij haar kritische moeder in. Dan doet tante Jean haar een mooi voorstel: wonen en werken op haar boerderij in de heuvels van Texas. Voor ze zich kan bedenken, pakt Libby haar spullen en gaat ze met haar kinderen op pad. Het leven op de geitenboerderij van tante Jean blijkt al snel spannender en intrigerender dan gedacht, zeker wanneer ze de knorrige James leert kennen. Libby beseft dat ze wellicht de plek heeft gevonden waar ze de draad weer kan oppakken.
Waardering:
Acteurs: Josh Duhamel, Leslie Bibb, Sharon Lawrence
Categorie: Drama
Romantiek
Ondertiteling Nederlands

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!