Pijnstillers: Casper heeft zijn vader nooit leren kennen en woont alleen met zijn moeder Marit. In zijn vrije tijd zit hij het liefst achter de piano. Hij is dan ook heel blij als hij wordt gekozen om pianist te worden in een jeugdorkest. Helemaal als hij daar bevriend raakt met Anouk die weet wat Casper meemaakt als hij ontdekt dat zijn moeder ernstig ziek is. Marit heeft kanker. Bang voor wat er met haar kan gebeuren besluit Casper met zijn beste vriend Pim zijn vader te gaan zoeken.
×
Pijnstillers
Casper heeft zijn vader nooit leren kennen en woont alleen met zijn moeder Marit. In zijn vrije tijd zit hij het liefst achter de piano. Hij is dan ook heel blij als hij wordt gekozen om pianist te worden in een jeugdorkest. Helemaal als hij daar bevriend raakt met Anouk die weet wat Casper meemaakt als hij ontdekt dat zijn moeder ernstig ziek is. Marit heeft kanker. Bang voor wat er met haar kan gebeuren besluit Casper met zijn beste vriend Pim zijn vader te gaan zoeken.
Details
Geluid: Stereo
Beeldformaat: 16:9
Beschikbaar in: Nederland
×
Reviews (1)Pijnstillers
Geschreven door: Alexander
   22-01-2015
'Pijnstillers' is een Nederlandse jeugdfilm geregisseerd door actrice Tessa Schram. Het is haar bioscoopfilmdebuut. Het ontroerende verhaal is gebaseerd op een boek van de erg populaire Nederlandse schrijfster Carry Slee. Alles wordt verzorgd in beeld gebracht. Het tempo zit goed. Het acteerwerk is in orde. Hoofdrolspeler Gijs Blom (bekend van o.a. 'Sonny Boy', 'Jongens' en 'Kankerlijers') heeft alles om een heus meisjesidool te worden. Deze prent is beslist leuk om eens te zien.
Schrijf zelf een review
loading