Amika: De Gevaarlijke Stunt (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Amika - De gevaarlijke stunt' speelt zich voor een groot stuk af in een circus en dat biedt...
Amika: De Gevaarlijke Stunt

Amika: De Gevaarlijke Stunt

Kids
Taal: Nederlands Jaar: 2014 Duur: 55 min

Amika - De gevaarlijke stunt' speelt zich voor een groot stuk af in een circus en dat biedt natuurlijk tal van mogelijkheden voor spectaculaire gebeurtenissen. Circus Patricio zit met een groot probleem. De topact is een wervelende, maar gevaarlijke paardenstunt, en net nu is het paard dat de stunt moet uitvoeren, kreupel geworden. Directeur Patricio wil dat clown Umberto en acrobaat Sandro de zaak oplossen. Sandro herinnert zich een foto in de krant van een mooi meisje en een prachtig paard: Amika. Ze besluiten Amika te stelen om hem de stunt te laten doen. Met veel moeite slagen ze in hun ontvoeringspoging. Merel en Lotte gaan zelf op onderzoek uit, met alle gevolgen vandien ? Ondertussen moeten Elvis, de nieuwe manager van de manège, Oli en Jan de mogelijke nieuwe investeerder Marjolein en haar jarige dochter Jolien in de watten leggen.

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading