Bassie en Adriaan en het Geheim van de Schatkaart - Deel 3: Op zoek naar de schat. Bassie & Adriaan zijn per ongeluk in het bezit gekomen van een schatkaart en besluiten de verborgen schat op te sporen. Aanwijzingen op de kaart leiden naar de Canarische eilanden. Dus Bassie & Adriaan stappen op het vliegtuig en gaan het avontuur tegemoet. Maar de boeven B2, vlugge Japie en hun baas de Baron, blijken hen gevolgd te zijn. En deze slechterikken hebben een plan: de schat voor de neus van Bassie & Adriaan wegkapen!
1987

Bassie en Adriaan en het Geheim van de Schatkaart - Deel 3

Bekijk reviews (0)
68 min Taal: Nederlands | Geluid: Stereo Beeldformaat: 16:9
Kids Op zoek naar de schat. Bassie & Adriaan zijn per ongeluk in het bezit gekomen van een schatkaart en besluiten de verborgen schat op te sporen. Aanwijzingen op de kaart leiden naar de Canarische eilanden. Dus Bassie & Adriaan stappen op het... meer filminformatie
Ook op:
Kijk voor: €2,99 of 6 Moviepoints
Huurperiode: 2 dagen
Geef cadeau
×
Bassie en Adriaan en het Geheim van de Schatkaart - Deel 3
Op zoek naar de schat. Bassie & Adriaan zijn per ongeluk in het bezit gekomen van een schatkaart en besluiten de verborgen schat op te sporen. Aanwijzingen op de kaart leiden naar de Canarische eilanden. Dus Bassie & Adriaan stappen op het vliegtuig en gaan het avontuur tegemoet. Maar de boeven B2, vlugge Japie en hun baas de Baron, blijken hen gevolgd te zijn. En deze slechterikken hebben een plan: de schat voor de neus van Bassie & Adriaan wegkapen!
Details
Geluid: Stereo
Beeldformaat: 16:9
Beschikbaar in: Nederland
×
Reviews (0)Bassie en Adriaan en het Geheim van de Schatkaart - Deel 3

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

Schrijf zelf een review
loading