Stranded in Paradise (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Tess Nelson is een evenwichtig en zelfverzekerd human resources executive die streeft naar een welverdiende...
Stranded in Paradise

Stranded in Paradise

Romantische Komedie Drama
Taal: Engels Jaar: 2014 Duur: 1 u 25 min

Tess Nelson is een evenwichtig en zelfverzekerd human resources executive die streeft naar een welverdiende promotie. Wanneer haar baas haar vertelt dat ze wordt ontslagen, is ze woedend en bezorgd. Tess is vastbesloten om een zakenreis in Puerto Rico te gebruiken om een nieuwe baan te scoren, maar wanneer er een orkaan nadert die het onmogelijk maakt om naar huis te vliegen is ze ontmoedigd. Maar dan botst ze tegen een knappe medereiziger, Carter aan en de avonturen van de twee brengen hen dichter bij elkaar terwijl de orkaan steeds dichterbij komt. Zullen de onverwachte risico's Tess leiden naar een geluk waar ze nooit van gedroomd heeft en een liefde die verder gaat dan een week in het paradijs?

Orkaanavontuur Persoonlijke groei Visuele romantiek Puerto Rico

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL 5.1 16:9

Deze film komt ook voor in:

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading