Good Will Hunting (1997) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Will Hunting werkt als schoonmaker in een school in Boston en brengt de rest van zijn dagen voornamelijk door...
Good Will Hunting

Good Will Hunting

Drama
Taal: Engels Jaar: 1997 Duur: 2 u 1 min

Will Hunting werkt als schoonmaker in een school in Boston en brengt de rest van zijn dagen voornamelijk door met vechten en het omzeilen van de wet. Op een dag blijkt echter dat Will een uitzonderlijk talent heeft voor wiskunde. Een leraar wil koste wat het kost dit talent uitbouwen, maar merkt al vlug dat Will behoorlijk overhoop ligt met zichzelf en z'n omgeving. De enigen die hem kunnen helpen zijn Sean McGuire, een psycholoog die bewondering heeft voor het jonge genie en hem probeert te begrijpen en Skylar, een studente geneeskunde die verliefd is op Will. Zullen zij erin slagen om Will uit z'n isolement te halen?

Ontroerend Emotioneel Zelfontdekking Cinematografie 1990s Arbeidersklasse

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Kan alleen maar zeggen, Wow!!! Iedereen moet deze film een keer zeker in het leven zien!

Veel plezier.
loading