Warnow: Reis naar het Noorderlicht (2023) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. In 2013 begint een groep van acht idealistische avonturiers plus een hond aan een spannende...
Warnow: Reis naar het Noorderlicht

Warnow: Reis naar het Noorderlicht

Documentaire
Taal: Nederlands Jaar: 2023 Duur: 1 u 38 min

In 2013 begint een groep van acht idealistische avonturiers plus een hond aan een spannende reis: ze willen ondanks hun geringe zeilervaring met hun zelf opgeknapte boot Warnow de oversteek naar Noorwegen maken om het Noorderlicht te zien. De reis begint vol goede moed, maar een heftige storm zorgt voor tweedracht onder de vrienden. Uiteindelijk besluiten vijf van hen af te haken en naar huis te gaan. Wat op dat moment een moeilijke keuze lijkt, krijgt later een diepere betekenis wanneer blijkt dat de overgebleven drie avonturiers nooit meer terugkeren. Warnow - Reis naar het Noorderlicht reconstrueert nu - tien jaar later - het verloop van de noodlottige zeereis aan de hand van interviews met de overgebleven vrienden, tijdens de reis gefilmd materiaal en getuigenissen van de mensen die zij onderweg tegenkwamen. Wat begon als een avontuurlijk jongensboek vol vriendschap en uitdagingen, ontaardt in een aangrijpend drama over de impact van verlies en de prijs van loyaliteit.

Zeilervaring Hoopvol Tragisch Vriendschap Ruige zee 2013 Noordzee

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of BelgiŽ? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL 5.1 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading