Kane (2023) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. In de gevaarlijke wereld van de misdaad dient Benny onder Abe, een misdaadbaas met meerdere persoonlijkheden. Wanneer er een...
Kane

Kane

Misdaad Drama
Taal: Engels Jaar: 2023 Duur: 1 u 15 min

In de gevaarlijke wereld van de misdaad dient Benny onder Abe, een misdaadbaas met meerdere persoonlijkheden. Wanneer er een bendeoorlog uitbreekt met de beruchte Frankie, moet Benny de confrontatie aangaan met de dodelijkste persoonlijkheid binnen Abe: Kane. Er wordt voorspeld dat de komende 24 uur gevuld zullen zijn met geweld. Benny stelt zijn eigen loyaliteit in vraag en overweegt zich bij Frankie aan te sluiten. Terwijl de strijd heviger wordt en geheimen zich ontrafelen, staat Benny voor een keuze die het criminele rijk op zijn grondvesten kan doen schudden.

Gewelddadig Donker Misdaaddrama Straatgevechten

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of BelgiŽ? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL 5.1 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading