The Hill (2023) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. In de jaren 70 groeit de jonge Rickey Hill verarmd op in een kleine stad te Texas. Hij toont een buitengewone vaardigheid...
The Hill

The Hill

Drama
Taal: Engels Jaar: 2023 Duur: 2 u 2 min

In de jaren 70 groeit de jonge Rickey Hill verarmd op in een kleine stad te Texas. Hij toont een buitengewone vaardigheid in het slaan van een honkbal, ondanks het feit dat hij gebukt gaat onder beenbeugels als gevolg van een degeneratieve ruggengraatziekte. Zijn strenge, pastorale vader James ontmoedigt Rickey om honkbal te spelen, zodat hij geen blessures oploopt en predikant wordt zoals zijn vader. Als jonge man wordt Rickey echter een honkbalfenomeen. Zijn verlangen om deel te nemen aan een try-out voor een legendarisch honkbalteam verdeelt de familie en bedreigt Rickey's droom om professioneel honkbal te spelen.

Inspirerend verhaal Doorzettingsvermogen Honkbalactie Jaren '70 Honkbalvelden

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of BelgiŽ? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL 5.1 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading