Je verrai toujours vos visages (2023) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. All your faces. Sinds 2014 biedt Herstelrecht in Frankrijk slachtoffers en daders van misdrijven de...
Je verrai toujours vos visages

Je verrai toujours vos visages

Drama
Taal: Frans Jaar: 2023 Duur: 1 u 53 min

All your faces. Sinds 2014 biedt Herstelrecht in Frankrijk slachtoffers en daders van misdrijven de mogelijkheid om een dialoog aan te gaan via beveiligde faciliteiten, onder begeleiding van professionals en vrijwilligers zoals Judith, Fanny of Michel. Nassim, Issa en Thomas, veroordeeld voor diefstal met geweld, Gregoire, Nawelle en Sabine, slachtoffers van home jacking, beroving en tasjesroof, maar ook Chloe, slachtoffer van incestueuze verkrachting, worden betrokken bij herstelmaatregelen. Op hun reis is er woede en hoop, stilte en woorden, verbondenheid en hartzeer, bewustwording en herwonnen vertrouwen. En aan het eind van de weg, soms, genoegdoening.

Confrontatie Emotioneel Herstelrecht Close-ups Moderne tijd Bemiddelingsruimte

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL 5.1 16:9

Deze film komt ook voor in:

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading