81cacbb44ce8bf874ef92e1a73432c7f
Celle Que Vous Croyez online kijken / downloaden: Om haar geliefde Ludo te begluren creŽert de vijftiger Claire een nep profiel op de sociale netwerken. Ze wordt Clara, een magnifieke jonge vrouw van 24. Alex, de beste vriend van Ludo, valt onmiddellijk voor haar. Dit zet een kettingreactie in gang, want Claire wordt op haar beurt wanhopig verliefd op hem.†Alles speelt zich af in het virtuele, maar de gevoelens zijn echt. Een duizelingwekkend verhaal waarin realiteit en leugens steeds meer verward geraken. - Celle Que Vous Croyez
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Sluiten
Celle Que Vous Croyez
Neem een filmpakket
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

Celle Que Vous Croyez

Om haar geliefde Ludo te begluren creŽert de vijftiger Claire een nep profiel op de sociale netwerken. Ze wordt Clara, een magnifieke jonge vrouw van 24. Alex, de beste vriend van Ludo, valt onmiddellijk voor haar. Dit zet een kettingreactie in gang, want Claire wordt op haar beurt wanhopig verliefd op hem.†Alles speelt zich af in het virtuele, maar de gevoelens zijn echt. Een duizelingwekkend verhaal waarin realiteit en leugens steeds meer verward geraken.
Waardering:
Acteurs: Juliette Binoche, Nicole Garcia, FranÁois Civil
Categorie: Drama
Arthouse
Ondertiteling Nederlands

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!