Relax, I'm from the Future (2022) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Het lot van de wereld ligt in de handen van een goedbedoelende tijdreiziger uit de toekomst genaamd...
Relax, I'm from the Future

Relax, I'm from the Future

Komedie Sciencefiction
Taal:Engels Jaar:2022 Duur:1 u 29 min

Het lot van de wereld ligt in de handen van een goedbedoelende tijdreiziger uit de toekomst genaamd Casper. Uitgerust met enkel een nauwsluitend tijdreispak en zijn verstand, moet Casper zijn weg door het verleden zien te vinden, aangezien hij niet terug kan naar de toekomst. Terwijl hij zich tracht aan te passen, ontmoet hij Holly. Hij onthult uit de toekomst te komen, waar alles beter is, en wil de wereld redden. Als Doris, een agente die het heden ontdoet van willekeurige tijdreizigers, hier lucht van krijgt, is ze vastbesloten om Casper uit de weg te ruimen.

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of BelgiŽ? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL 5.1 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading