Carlos (2023) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Op zijn vijfde begon hij met vioolspelen. Op zijn veertiende werd hij straatmuzikant, waarna hij zijn eigen band startte....
Carlos

Carlos

Documentaire Muziek
Taal: Engels Jaar: 2023 Duur: 1 u 24 min

Op zijn vijfde begon hij met vioolspelen. Op zijn veertiende werd hij straatmuzikant, waarna hij zijn eigen band startte. En op zijn 22e werd hij een van de grootste ontdekkingen op Woodstock. Inmiddels is hij al meer dan 50 jaar een muzieklegende, heeft hij 10 Grammy-awards op zijn naam staan en is hij nog steeds een genie in het mengen van jazz, blues en rock n' roll, waarmee hij met zijn muziek een diepe connectie maakt met onze diepste emoties. De documentaire gebruikt nieuwe interviews met Santana en zijn familie naast buitengewone, nooit eerder vertoonde archiefbeelden - inclusief homevideo-opnamen die Santana zelf maakte; concertbeelden; en momenten achter de schermen.

Legendarisch Inspirerend Diepgaand Muzikale innovatie Archiefbeelden 1960s Woodstock

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of BelgiŽ? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL 5.1 16:9

Deze film komt ook voor in:

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading