Carlos (2023) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Op zijn vijfde begon hij met vioolspelen. Op zijn veertiende werd hij straatmuzikant, waarna hij zijn eigen band startte....
Carlos

Carlos

Documentaire Muziek
Taal:Engels Jaar:2023 Duur:1 u 24 min

Op zijn vijfde begon hij met vioolspelen. Op zijn veertiende werd hij straatmuzikant, waarna hij zijn eigen band startte. En op zijn 22e werd hij een van de grootste ontdekkingen op Woodstock. Inmiddels is hij al meer dan 50 jaar een muzieklegende, heeft hij 10 Grammy-awards op zijn naam staan en is hij nog steeds een genie in het mengen van jazz, blues en rock n' roll, waarmee hij met zijn muziek een diepe connectie maakt met onze diepste emoties. De documentaire gebruikt nieuwe interviews met Santana en zijn familie naast buitengewone, nooit eerder vertoonde archiefbeelden - inclusief homevideo-opnamen die Santana zelf maakte; concertbeelden; en momenten achter de schermen.

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of BelgiŽ? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL 5.1 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading