A Love Song for Bobby Long (2004) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Wanneer ze hoort dat haar moeder overleden is, gaat de eenzame tiener Pursy Will naar New Orleans om...
A Love Song for Bobby Long

A Love Song for Bobby Long

Drama
Taal: Engels Jaar: 2004 Duur: 1 u 55 min

Wanneer ze hoort dat haar moeder overleden is, gaat de eenzame tiener Pursy Will naar New Orleans om haar ouderlijk huis op te eisen. Ze verwacht een verlaten woning, maar het blijkt bewoond te zijn door twee vrienden van haar moeder: Bobby Long, een voormalig docent literatuur, en de jongere Lawson Pines. Deze twee gebroken mannen wonen al jaren in het vervallen huis, en het enige wat ze op de been houdt is Lawsons ambitie om een biografie over Bobby Long te schrijven. Aangezien niemand van plan is te vertrekken, moeten Pursy, Bobby en Lawson voorlopig samenwonen. Begraven onder persoonlijke geheimen, blijken hun levens op een ingewikkelde manier met elkaar verbonden te zijn.

Melancholisch Realisme Verlossing Verval 2000s New Orleans

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of BelgiŽ? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL Stereo 16:9
Anneke
Fantastische film met fantastische spelers en prachtige sets.

Deze film komt ook voor in:

loading