Ladybug & Cat Noir: The Movie (2023) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. ENGELS GESPROKEN, NEDERLANDS ONDERTITELD. Wanneer een onverwachte schurk Parijs in gevaar brengt met...
Ladybug & Cat Noir: The Movie

Ladybug & Cat Noir: The Movie

Animatie Actie
Taal:Engels Jaar:2023 Duur:1 u 36 min

ENGELS GESPROKEN, NEDERLANDS ONDERTITELD. Wanneer een onverwachte schurk Parijs in gevaar brengt met zwarte magie, verandert de onhandige tiener Marinette in superheld Ladybug. Op zoek naar balans tussen haar nieuwe krachten en school, bundelt ze haar krachten met de charmante Cat Noir. Marinette heeft niet door dat achter het masker Adrien schuilgaat, haar verlegen klasgenoot waar ze een oogje op heeft. Hun geheimen en harten botsen flink, maar dat houdt het onwaarschijnlijke duo niet tegen om op een gedurfde missie te gaan om Hawk Moth te verslaan en de stad te redden. Van de angstaanjagende catacomben tot aan de duizelingwekkende hoogtes van de Eiffeltoren, uiteindelijk is het liefde wat hun reis onvergetelijk maakt.

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL 5.1 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading