De Mooiste Sprookjes van Grimm: De Ganzenhoedster (2009) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. NEDERLANDS GESPROKEN. Prinses Elisabeth is al jarenlang verloofd met prins...
De Mooiste Sprookjes van Grimm: De Ganzenhoedster

De Mooiste Sprookjes van Grimm: De Ganzenhoedster

Kids
Taal: Nederlands Jaar: 2009 Duur: 59 min

NEDERLANDS GESPROKEN. Prinses Elisabeth is al jarenlang verloofd met prins Leopold, maar ze hebben elkaar nog nooit ontmoet. Wanneer Elisabeth voor haar bruiloft naar het koninkrijk van Leopold afreist, is haar moeder te ziek om mee te gaan. In plaats daarvan gaat haar dienstmeid Magdalena mee, die de reis aangrijpt om haar gemene plan in werking te zetten. Ze dwingt Elisabeth om van haar met plaats te ruilen, zodat Magdalena met de prins kan trouwen. Ze zorgt ervoor dat Elisabeth een baantje krijgt als ganzenhoedster. Koning Gustaf, de vader van prins Leopold, is erg blij met zijn nieuwe schoondochter Magdalena. Maar Leopold heeft het gevoel dat er iets niet klopt... Zal hij tijdig achter de ware aard van Magdalena komen?

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om De Mooiste Sprookjes van Grimm: De Ganzenhoedster aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading