Dragon Knight (2022) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Vele jaren nadat de oorlog is verloren en alle draken zijn gedood, reist een eenzame ridder door het land van...
Dragon Knight

Dragon Knight

Fantasy
Taal:Engels Jaar:2022 Duur:1 u 35 min

Vele jaren nadat de oorlog is verloren en alle draken zijn gedood, reist een eenzame ridder door het land van Agonos. Hij is op zoek naar een leger om het tegen de demon Abaddon op te nemen. Wanneer een visioen van een genezer onthult dat er nog één draak leeft, gaat de ridder samen met een gretige, jonge schildknaap op zoek naar het legendarische schepsel. Als de troepen van Abaddon op de menselijke koninkrijken neerdalen, zal de draak hun laatste hoop zijn om de horde af te weren. Maar bestaat het wezen eigenlijk wel? En als het bestaat, zal de draak dan nog één keer voor de mensheid vechten?

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL 5.1 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading