Red Book Ritual (2022) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Drie vrienden spelen een spel met een oud, rood boek. De bundel fungeert als een kanaal voor geesten. Het boek...
Red Book Ritual

Red Book Ritual

Horror
Taal:Engels Jaar:2022 Duur:1 u 24 min

Drie vrienden spelen een spel met een oud, rood boek. De bundel fungeert als een kanaal voor geesten. Het boek beantwoordt de vragen van de spelers middels verhalen. Zo draait 'Stray' om een kat die mogelijk bezeten is en worstelt een koppel in 'Little One' met een recente gebeurtenis. 'Nose Nose Nose Eyes!' ziet hoe een vrouw haar man gegijzeld houdt en in 'Release' ligt er iemand in het ziekenhuis aan de beademing. Het laatste verhaal, 'The Sermon', behandelt een religieuze sekte en hun opvattingen over relaties tussen mensen van hetzelfde geslacht.

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL 5.1 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading