As Good as Dead (2022) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Bryant, een man met een mysterieus verleden, verhuist naar een Mexicaans grensstadje om opnieuw te beginnen en een...
As Good as Dead

As Good as Dead

Actie
Taal: Engels Jaar: 2022 Duur: 1 u 24 min

Bryant, een man met een mysterieus verleden, verhuist naar een Mexicaans grensstadje om opnieuw te beginnen en een eenvoudig leven te leiden. Daar sluit hij schoorvoetend vriendschap met de tiener Oscar, die onlangs zijn moeder heeft verloren en wordt gerekruteerd door de plaatselijke straatbende. Bryant houdt de jongen op het rechte pad door hem kennis te laten maken met vechtsporten en de rol van mentor, leraar en vaderfiguur op zich te nemen. Wat Oscar niet weet, is dat Bryant op de vlucht is voor een complex en gewelddadig verleden dat hij denkt achter zich te hebben gelaten. Als zijn verleden hem inhaalt, wordt hij gedwongen tot een strijd op leven en dood om zijn naam te zuiveren, Oscar te redden en alles terug te krijgen wat hij achterliet.

Vechtsporten Spannend Dramatisch Vergiffenis Gevechtsscènes Heden Grensstreek

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL 5.1 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading