Legacy Peak (2022) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Jason, een man zonder enige ervaring als ouder, is verliefd geworden op Noelle. Hij wil er alles aan doen om de harten...
Legacy Peak

Legacy Peak

Avontuur
Taal: Engels Jaar: 2022 Duur: 1 u 31 min

Jason, een man zonder enige ervaring als ouder, is verliefd geworden op Noelle. Hij wil er alles aan doen om de harten van haar sceptische kinderen, Sam en Ben, te winnen voor ze trouwen. Jason plant de perfecte kerstreis naar de geïsoleerde hut van Noelle's vader en is vastbesloten deze tijd te gebruiken om een positieve relatie met de kinderen op te bouwen. Maar wanneer zich onverwachte obstakels voordoen, wordt deze droomreis het soort levensgevaarlijke uitdaging die Jason en de kinderen ofwel uit elkaar zal scheuren ofwel hen dichter bij elkaar zal brengen.

Familieavontuur Spannend Overlevingsstrijd Natuurkrachten Kersttijd Afgelegen hut

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL 5.1 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading