The Sanctity of Space (2021) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Meer dan tachtig jaar, nadat ontdekkingsreiziger Bradford Washburn voor het eerst de berg de Denali in...
The Sanctity of Space

The Sanctity of Space

Documentaire Sport
Taal: Engels Jaar: 2021 Duur: 1 u 36 min

Meer dan tachtig jaar, nadat ontdekkingsreiziger Bradford Washburn voor het eerst de berg de Denali in Alaska fotografeerde, kijken klimvrienden Renan Ozturk en Freddie Wilkinson naar enkele van Washburns foto's en hebben een gek idee. In plaats van omhoog te gaan, is het hun droom om zijwaarts te gaan: over de meest afschrikwekkende pieken van de bergketen. Het is voor hen een nieuwe manier om hetzelfde landschap te verkennen dat Washburn voor het eerst ontdekte. Terwijl ze de route in de loop van twee expedities verkennen, met ijskoude slaapplaatsen, doorgesneden touwen en vallende rotsen onderweg, groeit hun verlangen, om als eerste de gedurfde lijn te voltooien, uit tot een obsessie.

Fotografie Avontuurlijk Risicovol Bergbeklimmen Natuurkracht Moderne tijd Alaska

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL Stereo 16:9

Deze film komt ook voor in:

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading