American Murderer (2022) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De charismatische Jason Derek Brown is een groot liefhebber van feestjes en financiert zijn luxueuze levensstijl...
American Murderer

American Murderer

Misdaad Drama
Taal: Engels Jaar: 2022 Duur: 1 u 38 min

De charismatische Jason Derek Brown is een groot liefhebber van feestjes en financiert zijn luxueuze levensstijl door middel van een reeks oplichtingen. Wanneer zijn geld opraakt en zijn verleden hem inhaalt, beraamt Jason zijn meest uitgebreide plan tot nu toe. Lance Leising, een hardnekkige FBI-agent, zit hem echter op het spoor en is vastbesloten hem achter de tralies te krijgen. Jason, die het tegen Leising opneemt in een dodelijk kat-en-muisspel, wordt zodoende de meest onwaarschijnlijke en ongrijpbare voortvluchtige op de meest gezochte lijst van de FBI.

Spannend Misdaaddrama 2000s Clubs

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of BelgiŽ? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL 5.1 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading