Pixi en de Pakjesbezorgers (2016) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. NEDERLANDS GESPROKEN. Een kerstverhaal over teamwork en diversiteit die het kwaad zegeviert. Eeuwenlang...
Pixi en de Pakjesbezorgers

Pixi en de Pakjesbezorgers

Animatie Fantasy Kids
Taal: Nederlands Jaar: 2016 Duur: 1 u 28 min

NEDERLANDS GESPROKEN. Een kerstverhaal over teamwork en diversiteit die het kwaad zegeviert. Eeuwenlang hebben de vele magische kerstgeesten van de wereld samengewerkt om kinderen magie en geluk te brengen met Kerstmis. Dit jaar is de voormalige kerstgeest Monopolish echter vastbesloten om De Enige Echte Kerstgeest te worden en lanceert hij een gemene aanval op het geheime Kerstgeesten Forum. Alle hoop op het redden van Kerstmis berust op Pixi, een elf met een passie voor technologie. Zij zal al haar kennis en vaardigheden moeten gebruiken om zijn kwaadaardige plan te dwarsbomen en zo Kerstmis te redden.

Kerstgeest Feestelijk Teamwerk Kleurrijk Kersttijd Kerstlocaties

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
5.1 16:9

Deze film komt ook voor in:

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading