Bromates (2022) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Sid is een man van de wetenschap, enthousiast over het brengen van zonne-energie naar de massa, in de hoop indruk te...
Bromates

Bromates

Komedie
Taal: Engels Jaar: 2022 Duur: 1 u 33 min

Sid is een man van de wetenschap, enthousiast over het brengen van zonne-energie naar de massa, in de hoop indruk te maken op zijn baas. Zijn vriendin is Sadie, een giftige sociale media persoonlijkheid die hij graag wil houden, maar hun toekomst samen eindigt wanneer ze vreemdgaat. Sid raakt in een depressie en trekt aan de bel bij zijn beste vrienden, waaronder Jonesie, die samenkomen om hun vriend weer gelukkig te maken. Jonesie, die onlangs zelf uit een relatie is gekomen, biedt Sid ruimte aan in zijn appartement, waarbij plezier wordt nagestreefd en vrouwen worden veroverd. Sid is niet zeker van de missie en probeert op zijn eigen manier liefde te vinden.

Snoop Dogg Humoristisch Onafhankelijk Vriendschap Kleurrijk Moderne tijd Appartement

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL 5.1 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading