Knocked Up (2007) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De schrijver en regisseur van The 40 Year Old Virgin levert opnieuw een hilarische hitkomedie af! Men zegt wel eens dat...
Knocked Up

Knocked Up

Komedie Romantiek Romantische Komedie
Taal: Engels Jaar: 2007 Duur: 2 u 4 min

De schrijver en regisseur van The 40 Year Old Virgin levert opnieuw een hilarische hitkomedie af! Men zegt wel eens dat tegenpolen elkaar aantrekken en in het geval van nietsnut Ben en ambitieuze Alison is dat absoluut het geval, althans voor een beneveld nachtje. Twee maanden en verschillende zwangerschapstest later vatten Ben en Alison hun knotsgekke, razend spannende en hartverwarmde reis naar het ouderschap aan.

Echte wereld Onzekerheid Humoristisch Ongeplande zwangerschap Alledaagse esthetiek Hedendaags Los Angeles

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of BelgiŽ? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL 5.1 16:9
×

meJane Extra's

Making of - Cinema Special
Deze video is beschikbaar na het huren of kopen van Knocked Up.
Klik op Kijk film om verder te gaan, na het afrekenen heb je direct toegang!

nurdan
Fantastische film. Ik heb heel erg genoten van begin tot eind. Vond het ook zo leuk hoe de hoofdpersonen het nieuws hebben aangepakt dat ze na een one-night-stand een baby verwachten. 2 totaal verschillende personen komen bij elkaar voor hun kindje. Deze film is een absolute aanrader voor humorliefhebbers.

Reviews

patrick
Een humorvolle film waarbij men meeleeft met een stel dat een kind krijgt.
Anoniem
Erg leuke film. De dialogen zijn grappig en zeker niet voorspelbaar. De film is geschikt voor mannen en vrouwen om naar te kijken. Uiteraard een feel-good movie met een happy-end, maar het gaat over een erg herkenbaar onderwerp, waardoor deze film erg aangenaam is om naar te kijken.
Anoniem
Wat een leuke film zeg. Het leven in een notedop als je baby's krijgt. Met de ups en downs. Liefde en haat. Lachen en huilen. Dat je volwassen moet worde als er een baby op komst is. Je sommige dinge moet laten maar je er iets moois voor trug krijgt. Gewoon kijken. Goed verhaal en veel humor.
loading