Minions: The Rise of Gru (2022) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. ENGELS GESPROKEN, NEDERLANDS ONDERTITELD. De twaalfjarige Gru droomt ervan de grootste schurk ter wereld...
Minions: The Rise of Gru

Minions: The Rise of Gru

Animatie Komedie
7.30 Taal:Engels Jaar:2022 Duur:1 u 24 min

ENGELS GESPROKEN, NEDERLANDS ONDERTITELD. De twaalfjarige Gru droomt ervan de grootste schurk ter wereld te zijn. Zijn pad kruist dat van enkele andere Minions. De Minions die verlangen naar een tirannieke machthebber willen Gru maar al te graag helpen zijn doel te verwezenlijken.

Huurprijs: €5,99 of 12 Moviepoints     Huurperiode: 2 dagen

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of Belgie? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL 5.1 16:9

Deze film komt ook voor in

Reviews (1)

7.30/10.0
8
mario
04-12-2022
Eentje die prima in de reeks hoort. De late 60's vroege 70's vibe uit Gru's jeugd is prachtig meegenomen, de sfeer sluit prima aan en het hele concept blijft een ferme portie humor houden. 1 van de dingen die ik me afvraag, met superschurken die voornamelijk high tech gadgets gebruiken, met in dit geval een mystiek/religieus vleugje erbij, waarom is de AVL eigenlijk zo onderbewapend? Maar uiteindelijk was het pretentieloos plezier voor iedereen.
loading