Nope (2022) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. 'Nope' volgt enkele inwoners aan de eenzame kloof van het binnenland in CaliforniŽ. Ze zijn als paardentrainers...
Nope

Nope

Sciencefiction Horror 7.00
Taal:Engels Ondertiteling:Nederlands Geluid:5.1 Jaar:2022 Beeldformaat:16:9 Speelduur:2 uur en 5 minuten

'Nope' volgt enkele inwoners aan de eenzame kloof van het binnenland in CaliforniŽ. Ze zijn als paardentrainers betrokken bij het maken van een nieuw filmproject. Ze worden vervolgens getuige van een griezelige en huiveringwekkende ontdekking.

Huurprijs: €5,99 of 12 Moviepoints     Huurperiode: 2 dagen

Reviews (2)

7.00/10.0
9
Heidi
23-10-2022
Spannende film!! Maar blijkbaar heb ik de diepere lagen en de thema's als white washing en etniciteit gemistÖ
7
Eva
21-10-2022
Groots, supernatural, wide-format horror en maatschappijkritisch. Dit is NOPE, de derde film van Oscarwinnaar regisseur Jordan Peele. In 2017 zagen we van hem ook Get Out, een sensationele nieuwe kijk op smart style horror.

California. OJ Haywood (Daniel Kaluuya) en zijn zus Em Haywood (Keke Palmer) wonen op de ranch van hun op onverklaarbare wijze overleden vader. Als paardentrainers van de Haywood Hollywood Ranch gaan ze het gevecht aan met een mysterieuze en bloedstollende dreiging uit de ruimte.
Met cinematografie van de Nederlander Hoyte van Hoytema. Veel met Imax-camera geschoten, groots en fantastisch mooi samen met de soundtrack en soundscape.

Niet zomaar een film, maar een waarin allerlei thema's als whitewashing, etniciteit en diepere lagen verborgen zitten. Eentje die je nog een keer wilt zien...
loading