Nope (2022) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. 'Nope' volgt enkele inwoners aan de eenzame kloof van het binnenland in CaliforniŽ. Ze zijn als paardentrainers...
Nope

Nope

Sciencefiction Horror
Taal: Engels Jaar: 2022 Duur: 2 u 5 min

'Nope' volgt enkele inwoners aan de eenzame kloof van het binnenland in CaliforniŽ. Ze zijn als paardentrainers betrokken bij het maken van een nieuw filmproject. Ze worden vervolgens getuige van een griezelige en huiveringwekkende ontdekking.

Climax Onheilspellend Levendig Buitenaards Visuele effecten 2020s Afgelegen ranch

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of BelgiŽ? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL 5.1 16:9
Heidi
Spannende film!! Maar blijkbaar heb ik de diepere lagen en de thema's als white washing en etniciteit gemistÖ

Reviews

Eva
Groots, supernatural, wide-format horror en maatschappijkritisch. Dit is NOPE, de derde film van Oscarwinnaar regisseur Jordan Peele. In 2017 zagen we van hem ook Get Out, een sensationele nieuwe kijk op smart style horror.

California. OJ Haywood (Daniel Kaluuya) en zijn zus Em Haywood (Keke Palmer) wonen op de ranch van hun op onverklaarbare wijze overleden vader. Als paardentrainers van de Haywood Hollywood Ranch gaan ze het gevecht aan met een mysterieuze en bloedstollende dreiging uit de ruimte.
Met cinematografie van de Nederlander Hoyte van Hoytema. Veel met Imax-camera geschoten, groots en fantastisch mooi samen met de soundtrack en soundscape.

Niet zomaar een film, maar een waarin allerlei thema's als whitewashing, etniciteit en diepere lagen verborgen zitten. Eentje die je nog een keer wilt zien...
loading