Coppelia (2021) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De prille liefde tussen Zwaantje en Frans wordt bedreigd door de wonderschone Coppelia. Zij is de schepping van dokter...
Coppelia

Coppelia

Animatie Familie
6.40 Taal:Nederlands Jaar:2021 Duur:1 u 19 min

De prille liefde tussen Zwaantje en Frans wordt bedreigd door de wonderschone Coppelia. Zij is de schepping van dokter Coppelius, een plastisch chirurg die de dorpsbewoners verleidt met het idee van perfecte schoonheid. Ook Frans wordt door haar betoverd. Maar de eigenzinnige Zwaantje ontdekt dat Coppelius vooral kwaad in de zin heeft. In zijn schoonheidssalon steelt hij de unieke karaktereigenschappen van de dorpelingen. Het met liefde gevulde hart van Frans is het laatste dat hij nodig heeft om Coppelia tot leven te wekken. Zwaantje doet al het mogelijke om Frans voor een verschrikkelijk einde te behoeden.

Huurprijs: €4,99 of 10 Moviepoints     Huurperiode: 2 dagen

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of Belgie? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
5.1 16:9

Reviews (0)

6.40/10.0

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading