The Polar Express (2004) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. NEDERLANDS GESPROKEN. Kom op, slaapkop, klim uit je warme bedje en zet je schrap voor de rit van je leven! Want...
The Polar Express

The Polar Express

Animatie Familie
Taal: Nederlands Jaar: 2004 Duur: 1 u 37 min

NEDERLANDS GESPROKEN. Kom op, slaapkop, klim uit je warme bedje en zet je schrap voor de rit van je leven! Want dit wordt een kerstavond om nooit meer te vergeten... Je zult op- en neer roetsjen over hoge bergen, rijden en glijden langs uitgestrekte ijsvelden, puffen en tuffen over torenhoge bruggen en overheerlijke warme chocolademelk drinken, geserveerd door knotsgekke, zingende obers! Welkom aan boord van The Polar Express! Tom Hanks vertolkt de hoofdrol in deze door Robert Zemeckis geregisseerde familiefilm. Een moderne kerstklassieker die met verbluffende nieuwe animatietechnieken een lekker ouwerwetse en magische kerstsfeer weet op te roepen. "Eerst zien en dan geloven", beweert een geheimzinnige zwerver die met je meereist. Je zult wonderen zien. En je zult ze geloven. Instappen!

Motion capture Betoverend Kerstmagie Winterlandschap Kerstavond Noordpool

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
Stereo 16:9
Gilles
Dé mooiste tekenfilm die ik ooit gezien heb geschikt voor alle leeftijden en als het buiten sneeuwt heeft het nog een mooier effect en lijkt het alsof dat die nacht hetzelfde gebeurt met jou!!

Reviews

Anoniem
Geweldige film. Maak niet uit wel jaargetijde je hem ziet. Hij is en blijft goed. Al ruim 10x gezien en er komt zeker een 11e keer
Anouska
Wij vonden de film een beetje langdradig en zijn niet zo heel enthousiast als de meeste mensen hier.
da
Keuze voor deze film was omdat hij voor alle leeftijden was en een hoge waardering heeft. Samen met mijn dochters van 4 en 5 gekeken. Wilde zelf ook mee kijken met 'een leuke film'. Dat is zeker gelukt, de animatievorm is niet mijn smaak je zit toch te kijken hoe ze het gemaakt hebben en dat leidt wel een beetje af.
Maar een prachtige film die je ook wel kan kijken als het nog geen kerst is.
Anoniem
Midden in de zomer naar deze kerstflm gekeken maar dat geeft niks, want wat een prachtige film. Zo krijg je echt weer zin in de kerst. En hoe goed is die Tom Hanks getekend, geweldig!
Alex
Een hele leuke kerstfilm... Geschikt voor het hele gezin. Magische momenten en ook spannende gebeurtenissen... Heel mooi getekend... bijna echt. Een mooi verhaal met een boodschap, die misschien door kinderen niet echt gesnapt wordt... De film blijft boeien en onze kinderen kijken 'm regelmatig.
Anoniem
Mooie film met prachtige animaties. Echt een aanrader voor de hele familie op een lekker koude winteravond (of zonnige zomeravond).
Jessica
Hele mooie beelden voor een animatiefilm! Een lekkere film om met kerst te kijken. Een mooie gedachte is de rode draad die door de film loopt. Leuk voor zowel kinderen als de ouders.
Jeroen
Heerlijke kerstfilm. Prachtig gemaakt! Echt een topper en direct al een klassieker.
loading