The Anchor (2022) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Se-ra is een beroemde televisiepresentatrice. Vijf minuten voordat haar nieuwsuitzending begint, krijgt ze een...
The Anchor

The Anchor

Horror Drama Thriller
Taal: Koreaans Jaar: 2022 Duur: 1 u 46 min

Se-ra is een beroemde televisiepresentatrice. Vijf minuten voordat haar nieuwsuitzending begint, krijgt ze een telefoontje van Mi-so. Zij beweert dat ze op het punt staat vermoord te worden en smeekt Se-ra om het verhaal rondom haar dood te vertellen. Aanvankelijk denkt Se-ra dat het een grap is, maar dan gaat ze op onderzoek uit. Mi-so en haar dochter worden dood aangetroffen. Met een exclusie reportage over de zaak weet Se-ra haar positie bij de nieuwszender te verstevigen. Ze begint echter last te krijgen van hallucinaties en maakt fouten op televisie die haar rol als de belangrijkste presentatrice bedreigen.

Thriller genre Beklemmende sfeer Donkere toon Mentale gezondheid Hallucinaties Moderne tijd Nieuwsstudio

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL 5.1 16:9

Deze film komt ook voor in:

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading