A-ha: The Movie (2021) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Take on Me van de Noorse band a-ha werd in 1984 een wereldhit en haalde prijs na prijs naar Noorwegen. Een...
A-ha: The Movie

A-ha: The Movie

Documentaire Muziek
Taal: Noors Jaar: 2021 Duur: 1 u 31 min

Take on Me van de Noorse band a-ha werd in 1984 een wereldhit en haalde prijs na prijs naar Noorwegen. Een sprookje volgde, nooit eerder haalde een Noorse band zoveel internationale successen. Toch waren de bandleden niet altijd tevreden. Veel liever droomden ze ervan om serieuze rocksterren te zijn, geen tieneridolen die in glossy magazines stonden. Thomas Robahm en Aslaug Holm combineren archiefbeelden met nieuwe opnamen en interviews van de groep, en verwerken een aantal geanimeerde scènes nadrukkelijk in de stijl van Steve Barron's werk, in de destijds baanbrekende Take on Me muziekvideo. a-ha: The Movie is een inzichtelijke studie naar de muziek van a-ha en de onderlinge relaties tussen de bandleden, maar het is ook een film die weet te ontroeren en plezier brengt.

Iconische videoclip Nostalgisch Intiem Muziekdocumentaire Geanimeerde scènes Jaren '80 Noorwegen

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL 5.1 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading