Soof (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Soof nadert de 40 en heeft alles wat ze ooit wilde: 3 leuke kinderen, een klein cateringbedrijfje, een lieve man Kasper en...
Soof

Soof

Komedie Romantiek
7.28 Taal:Nederlands Jaar:2013 Duur:1 u 36 min

Soof nadert de 40 en heeft alles wat ze ooit wilde: 3 leuke kinderen, een klein cateringbedrijfje, een lieve man Kasper en een heerlijk huis. Tot ze zich op een dag afvraagt: 'Is this all there is?' Het cateringbedrijfje wil niet echt van de grond komen, haar drie kinderen slokken al haar tijd op en ze kan niet echt rekenen op Kasper, die zijn tijd vooral in zijn eigen werk stopt. Als Soof tijdens een etentje choreograaf Jim tegen het goddelijke lijf loopt is er meteen een klik. Ze vraagt zich langzaam af of Kasper nog wel die woest-aantrekkelijke man is, waar Soof ooit voor viel.

Stereo 16:9

Deze film komt ook voor in

Reviews (36)

7.28/10.0
10
Anoniem
23-06-2014
Ongelooflijk gelachen om deze film. Eén van de betere Nederlandse films. Het verhaal dat gaat over een gezin met de alledaags voorkomende problemen is zeer herkenbaar. Een vader die de rol van huisvader op zich neemt kan toch niet zo moeilijk zijn? Casper moet er even in komen maar wat doet hij het goed. en Soof wat een top actrice. De huisvrouw die van koken haar werk maakt en dit met behulp van de charmante Jim het erg ver schopt in de glamour wereld... Het is een feel goed movie met een happy end. Gegarandeerd kijkplezier.
7
Sjoerd
22-06-2014
Kei mooie film. Erg typisch Nederlandse film. Humor en liefde, erg leuke combinatie. Ik zou hem aanraden aan vrienden.
7
Anoniem
16-06-2014
Heel leuk, ontroerend. Veel humor en je kan er superhard om lachen ik. Heb nog nooit zo'n leuke film gezien.
8
Junita
16-06-2014
Superleuke film! Veel stellen kunnen er nog wat uit opmaken. Dat het wel eens niet goed gaat en je dan openstaat voor anderen. Ook al dreigt het mis te gaan, ze komen gelukkig weer bij elkaar. Respect voor de huisvaders en de werkende moeders. Maar dat geldt ook voor andersom! Aanrader om naar te kijken. Feel good movie!
6
Anoniem
15-06-2014
Ik vond Soof een heerlijke film. Inderdaad, zoals iemand al eerder had genoemd, een perfecte film voor een "lazy sunday afternoon". De manier waarop het gefilmd werd laat zien hoe de Nederlandse film een stuk beter is geworden. Het had zo een Amerikaanse film kunnen zijn. Ik vond het verloop van de film niet zo voorspelbaar als ik van tevoren had gedacht. Het einde wel, maar dat geeft het weer een feelgood factor. Er zit ook humor in. Een paar keer echt hardop moeten lachen.
10
Anoniem
08-06-2014
Echt superleuke, gezellige, romantische en humoristische film. Een aanrader!
9
Anoniem
07-06-2014
Een heerlijke feelgood movie. Sterk gespeeld met een moraal zonder dat deze meteen echt vervelend wordt. Wel weer alle Nederlandse Acteurs in 1 film. Maar zo is NL dan ook weer niet. Goed voor de zondagavond!
1
Emile
01-06-2014
Wat een slechte film. Na 13 minuten uitgezet. Laat je niet leiden door onderstaande recensies.
7
Anoniem
29-05-2014
Aangename Nederlandse romcom, vooral de moeite waard door de leuke en sympathieke hoofdrol van Lies Visschedijk, hier perfect gecast. Het script is helaas minder geslaagd. De film begint veelbelovend (en Dan Karaty is best oké in een belangrijke bijrol), maar gaandeweg wordt één en ander toch wat ongeloofwaardig en geforceerd. Naar het einde toe verzandt de boel in cliché's en typisch Nederlandse grappen en grollen. Kortom; hier had wel wat meer ingezeten.
6
Anoniem
29-05-2014
Soof is een romantische komedie met het verhaal van een gezellige huismoeder die houdt van koken en vanuit huis een klein cateringbedrijf is opgestart. Soof is een goed, makkelijk verhaal waarbij aardig wordt geacteerd met veel kook- en dansscènes. Soof gaat niet zozeer over verliefdheid maar over liefde. Een goed verhaal waarin Soof op de kaart wordt gezet en het steeds drukker krijgt en zich ondanks de problemen die ontstaan vol wil blijven inzetten voor haar bedrijf.
10
Anoniem
29-05-2014
Een heerlijke zwijmelfilm met leuke humor. Heb de film twee keer gezien, haha!
7
Anoniem
29-05-2014
De film had ik al in een behoorlijk volle bioscoopzaal gezien en de sfeer zat er goed in. Om heel veel situaties toen geschaterd van het lachen, ondanks dat het soms flink aangedikt is. Zoals de rollen van de twee homoseksuele buurmannen van Soof. Het is geen hoogdravend verhaal, maar een heerlijke feel good film die echt de moeite waard is. Lies Visschendijk in een grandioos geacteerde hoofdrol.
10
Anoniem
26-05-2014
Echt een hele leuke film! Kan ik echt van genieten, een bak popcorn erbij en de avond is compleet. Heb er echt van genoten!! Doe mij er nog zo'n 1. Echt en die Dan Karaty hij blijft gewoon leuk. Echt een lachen en huilen film, daar hou ik van. En een goed einde maakt het voor mij af! Gebeurt niet heel vaak, maar ben blij dat het bij deze film wel zo was. Top top!!!
7
Anoniem
23-05-2014
De film Soof is een heerlijke Nederlandse komedie met leuke acteurs. Deze acteurs spelen in de film 'lekker gewoon' waardoor er veel momenten komen waarin je als kijker weet en voelt waar ze het over hebben. Het zijn momenten die je zelf ook wel eens hebt meegemaakt en daar zie je de lol van in. Daarnaast speelt Dan Karaty een leuke rol in deze film. Ik had eerlijk gezegd niet zo veel van hem verwacht, maar hij zette uiteindelijk een goede rol neer. Een heerlijke film voor ploffen op de bank.
9
Anoniem
15-05-2014
Heerlijke Hollandse Feel Good Movie. Af en toe echt Briljant en zeer grappig. Lies Visschedijk speelt de sterren van de hemel en de timing tussen haar en Fedja van Huêt is bij vlagen echt subliem. Ook zeer leuk hoe ze verschillende 'BN-ers' er zo doorheen hebben geweven. Erg genoten samen met m'n vrouw op de bank op een regenachtige lenteavond.
10
Anoniem
15-05-2014
Echt een leuke Nederlandse film. Gewoon humor en liefde en een happy end. De film is ook wel herkenbaar voor veel mensen. Kijken dus!
9
Anoniem
13-05-2014
Soof is een Nederlandse film met een gezin waar dingen in gebeuren die naar mijn mening ook voorkomen in veel andere gezinnen. Is zeer ontspannend om naar te kijken. Een aanrader!!
7
Anoniem
12-05-2014
Leuke Nederlandse film. Het gaat over een echtpaar dat een beetje op elkaar is uitgekeken. De man besluit om te stoppen met werken zodat zijn vrouw zich op haar werk als zelfstandige kan storten. Hij moet voor de kinderen en het huishouden zorgen. Maar dit gaat hem toch niet zo makkelijk af. Kijken!
8
Anoniem
12-05-2014
Superleuke film! Wil hem graag nog een keer zien!
9
Anoniem
11-05-2014
Het is een film met veel humor. Het is wel een echte Nederlandse film. Kijkt lekker weg en geeft herkenbare situaties uit het dagelijkse leven, op een grappige en lachwekkende manier, weer. Goed acteerwerk van bekende en onbekende Nederlanders. Absoluut een aanrader voor een ontspannende filmavond.
6
Anoniem
09-05-2014
Ontspannen filmpje, feel good film. had er wel meer van verwacht. De aftiteling was het leukste...
9
Joyce
06-05-2014
Een heerlijke feelgood film met herkenbare elementen van het leven die iedereen aan het lachen maakt. Eindelijk weer eens een goede Nederlandse romantische komedie die echt leuk is, mede door de goede cast.
Het verhaal is goed neergezet en het grappige element van de tweeling bijvoorbeeld vind ik super gevonden. De grappige kleine details maken het helemaal af, een absolute aanrader!
8
Anoniem
05-05-2014
Een leuk verhaal. Het is een grappige, luchtige, romantische, feelgood movie. Ik geef de film een 8. Het is zeker de sterren waard. Ook leuk is de samengestelde cast met veel bekende acteurs. Kortom, een aanrader!
5
Anoniem
05-05-2014
Goede casting
8
Anoniem
04-05-2014
Wat een heerlijke film. Feelgood, romkom. Goed gemaakt en een leuke cast.
8
Harry
04-05-2014
Hartstikke leuke onderhoudende film! Het verhaal is enigszins voorspelbaar, maar het wordt overtuigend gespeeld en de humor maakt veel van de voorspelbaarheid goed. Het is niet moeilijk om sympathie te voelen voor zowel Soof als Casper, maar ook Jim is een sympathiek karakter. Erg leuk voor een avondje ongecompliceerd film kijken!
7
Anoniem
04-05-2014
De film was heerlijk ontspannend en ook met momenten zeer lachwekkend. Leuke rollen van Dan Karaty en Lies Visschedijk. En Fedja, fantastische acteur.
Veel herkenbare dingen uit het leven en af en toe ook aangrijpend emotionele stukjes.
Gewoon een heerlijke film voor een lazy sunday ;-)
7
Anoniem
03-05-2014
Leuke onderhoudende Bridget Jones-achtige (maar dan de getrouwde 35-jarige versie) vrouwenfilm.
7
Anoniem
02-05-2014
Leuke film
6
Anoniem
02-05-2014
Ik vond het een leuke film, zeker de moeite waard om te kijken.
9
Anoniem
01-05-2014
Echt een aanrader! Heerlijke film om mee te ontspannen. Leuke combinatie van koken met af en toe een dans tussendoor. Met veel goede actrices en acteurs. Ik heb genoten!
9
Anoniem
30-04-2014
Superleuke film. Ben samen met een vriendinnetje geweest. Ik wist niet goed wat ik moest verwachten, maar ben positief verrast. Leuke afwisseling in scènes, acteurs en muziek. Lekker relaxen!
8
Anoniem
26-04-2014
Leuk!
9
Willeke
26-04-2014
Eindelijk weer eens een goed gelukte, Nederlandse Romantische Komedie over het echte leven waarin niet alles perfect is. Goede cast, grappige en goede dialogen echt een heerlijke feel good film. Ook de muziek is lekker en je verveelt je geen minuut. Half bekend Nederland komt voorbij, maar dat is niet storend, maar eerder grappig. De scène waarin iemand van het erf wordt gejaagd is wat mij betreft nu al een klassieker. Echt een aanrader dus deze film!
8
Anoniem
25-04-2014
Geweldige film, van Nederlandse bodem, gewoon een ontspannende film, lekker onderuit, lekker lachen, heerlijk. Veel herkenbare dingen uit het dagelijks leven.
6
Anoniem
24-04-2014
Ontspannen filmpje, feel good film (uiteindelijk dan). Mooie keuken. Veel bekende Nederlandse acteurs terug te zien. Zou wel eens leuk zijn om wat meer nog niet zo bekende Nederlandse acteurs te zien, gewoon ter afwisseling. Desalniettemin doen de acteurs die in de film spelen de rol ook goed neer zetten hoor. Ontspannen Nederlandse film. Aspecten van de sleur en de relatie conflicten zal voor veel mensen herkenbaar kunnen zijn.
loading