Enough Said (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Eva is een droevige gescheiden vrouw. Wanneer ze de sterke Marianne ontmoet, een vrouw die zich in dezelfde situatie...
Enough Said

Enough Said

Komedie Drama Romantiek
Taal: Engels Jaar: 2013 Duur: 1 u 29 min

Eva is een droevige gescheiden vrouw. Wanneer ze de sterke Marianne ontmoet, een vrouw die zich in dezelfde situatie als zij bevindt, wordt ze aangestoken door haar levensvreugde en vertrouwen. Eva besluit daarop om haar leven in eigen hand te nemen en ze maakt een afspraak met Albert. Maar de zaken worden ingewikkeld, wanneer blijkt dat Albert de ex-man van Marianne is.

Romantische komedie Warm drama Middelbare leeftijd Gezichtsuitdrukkingen Hedendaags Los Angeles

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL 5.1 16:9
Michael
Eenvoudige feel-good movie. We hebben genoten van de goede acteerprestaties en het relaxte tempo. Sowieso is het leuk om James Gandolfini nog aan het werk te zien. Dit is een leuke film voor een ontspannen avondje. We hebben ook een paar keer goed moeten lachen. Gezellig filmpje waarvan het verhaal niet in clichés vervalt.

Reviews

Anoniem
Waardeloze film!!!!
loading