Death on the Nile (2022) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Aan boord van het cruiseschip S.S. karnak bevindt zich de rijke erfgename, Linnet Ridgeway genaamd. Als zij dood...
Death on the Nile

Death on the Nile

Thriller Mysterie 7.15
Taal:Engels Ondertiteling:Nederlands Geluid:5.1 Jaar:2022 Beeldformaat:16:9 Speelduur:2 uur en 2 minuten

Aan boord van het cruiseschip S.S. karnak bevindt zich de rijke erfgename, Linnet Ridgeway genaamd. Als zij dood wordt aangetroffen blijken velen aan boord een motief te hebben. Vervolgens is het aan de Belgische detective Hercule Poirot om het mysterie te ontrafelen.

Huurprijs: €5,99 of 12 Moviepoints     Huurperiode: 2 dagen

meJane Exclusive

Huur nu Death on the Nile en krijg direct toegang tot unieke nooit eerder vertoonde filmspecials, enkel en alleen te zien op meJane.com.

×

meJane Exclusive

Making of - The Making of Death on the Nile
Deze video is exclusief te zien bij meJane.com en beschikbaar na huren van Death on the Nile.
Klik op Kijk film om verder te gaan, na afrekenen heb je direct toegang.

Kijk film

Reviews (2)

7.15/10.0
8
Yvette
06-06-2022
Death on the Nile is best wel een spannende film, met een verrassende ontknoping. Voor wie ooit een cruise deed op de Nijl is het mooi om de omgeving en de zonsondergang weer te zien.
7
Eva
27-05-2022
Egypte - Door de moord op rijke erfgename Linnet Ridgeway transformeert het gigantische, schitterende en superluxueuze SS Karnak cruiseschip tot een claustrofobische gevangenis. Een wereld van jaloezie, vernietigende liefde en giftige nijd. Het is het begin van de zenuwslopende zoektocht naar de moordenaar onder de mondaine, steenrijke gasten...

Branagh zit wederom op de regisseursstoel, dit keer van deze psychologische thriller. Tegelijkertijd acteert hij de sterren van de hemel als detective Hercule Poirot. Michael Green herschreef de oorspronkelijke Agatha Christie's mystery roman uit 1937 tot een nog meesterlijker en verraderlijker filmscript. Een geweldige sterrencast met onder meer Annette Bening, Gal Gadot, Emma Mackey, Armie Hammer, Rose Leslie, Dawn French, Jennifer Saunders en Russell Brand zet je 127 minuten op scherp!

Kenneth Branagh: 'The terrible fate of murder is constantly, agitatedly and unsettlingly there...'
loading