Nightmare Alley (2021) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Stan Carlisle treedt in de kermiswereld van de jaren 40 op als mentalist. In een poging rijke toeschouwers op te...
Nightmare Alley

Nightmare Alley

Thriller Misdaad
7.10 Taal:Engels Jaar:2021 Duur:2 u 24 min

Stan Carlisle treedt in de kermiswereld van de jaren 40 op als mentalist. In een poging rijke toeschouwers op te lichten, besluit hij samen te werken met Lilith Ritter, een manipulatieve psychologe. Maar wat hij niet weet, is dat de psychologe nog gevaarlijker is dan hij.

Huurprijs: €4,99 of 10 Moviepoints     Huurperiode: 2 dagen
Bekijk extra's
Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of Belgie? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL 5.1 16:9

Nightmare Alley: Making of

Bekijk hier bonus content van Nightmare Alley: krijg toegang tot een kijkje achter de schermen door de film te huren!

×

meJane Extra's

Making of - The Making of Nightmare Alley
Deze video is beschikbaar na het huren van Nightmare Alley.
Klik op Kijk film om verder te gaan, na het afrekenen heb je direct toegang!

Kijk film

Deze film komt ook voor in

Reviews (1)

7.10/10.0
8
Eva
29-04-2022
Zet je schrap voor mysterie en realisme, spanning en donkere mindgames!

'Nothing is digital. Everything is real' zegt Mexicaanse regisseur Guillermo del Toro (The Shape of Water) over zijn nieuwste Film Noir met een topsterrencast als Bradley Cooper, Rooney Mara, Toni Collette, Cate Blanchett, Leonardo DiCaprio, Willem Dafoe.

Cooper als Stanton Carlisle speelt misschien wel zijn beste rol als charismatische gedreven oplichter met een goed randje. In de New Yorkse jaren '40 licht hij de rijke elite op in een mysterieus illusionistisch complot samen met Marlene Dietrich style psychiater Lilith (Cate Blanchett). Fictie meets waarheid, mindgames meet sentimentalisme… Nightmare Alley als remake van de oorspronkelijke film in zwart-wit, de regisseur zegt 'gemaakt in kleur, maar gefilmd met belichting als bij n zwart-wit film'… Daardoor met een heerlijke, mysterieuze en toch realistische typisch jaren '40 kleur.
loading