Haute Couture (2021) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Jade, 20, steelt op een dag een handtas in de Parijse metro. Terwijl ze de inhoud van deze tas bekijkt, begrijpt...
Haute Couture

Haute Couture

Drama
Taal: Frans Jaar: 2021 Duur: 1 u 36 min

Jade, 20, steelt op een dag een handtas in de Parijse metro. Terwijl ze de inhoud van deze tas bekijkt, begrijpt Jade dat ze net een arbeidster, uit een vergelijkbaar milieu als het hare, heeft beroofd. Vol wroeging gaat ze naar het huis van de vrouw om haar spullen terug te geven. Wanneer ze aanbelt, ontmoet Jade Esther, een vrouw van zestig jaar. De carrière van Esther als verantwoordelijke van het naai-atelier van Dior loopt bijna ten einde. Esther, die bij de pinken is, stelt Jade voor om haar vaardigheden als naaister, haar enige en echte rijkdom, aan haar door te geven.

Modeachtergrond Artistiek Mentor-leerling Elegant Mode-industrie

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL 5.1 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading