Never Gonna Snow Again (2020) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Op een grijze, mistige ochtend in een Oost-Europese stad verschijnt een mysterieus persoon, die in een...
Never Gonna Snow Again

Never Gonna Snow Again

Komedie Drama
Taal: Pools Jaar: 2020 Duur: 1 u 50 min

Op een grijze, mistige ochtend in een Oost-Europese stad verschijnt een mysterieus persoon, die in een omheinde gemeenschap aan de slag gaat als masseur. De identieke huizen worden allen bewoond door de welgestelde hogere klasse, die ondanks hun rijkdom met verdriet en innerlijke leegte rondlopen. De masseur biedt hen troost met zijn handen die genezen en zijn ogen die de zielen van deze eenzame bewoners doordringen. Voor hen klinkt zijn Russische accent als het lied van het verleden, een vredige melodie uit hun kindertijd, toen de wereld een veiligere plek was. Hij heet Zhenia en verandert hun leven.

Rustgevend Eenzaamheid Mistige omgeving Buitenwijk

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL 5.1 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading