The Last Mountain (2021) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. In 2019 verdween de recordbrekende Britse klimmer Tom Ballard op een van de meest dodelijke bergen van de...
The Last Mountain

The Last Mountain

Documentaire
Taal: Engels Jaar: 2021 Duur: 1 u 48 min

In 2019 verdween de recordbrekende Britse klimmer Tom Ballard op een van de meest dodelijke bergen van de Himalaya, Nanga Parbat. 25 jaar eerder en op slechts 160 kilometer afstand, kwam zijn moeder Alison Hargreaves, een van de grootste vrouwelijke bergbeklimmers ooit, om op K2. The Last Mountain volgt Toms zus, Kate, op een reis naar Nanga Parbat om afscheid te nemen van haar broer. De documentaire combineert een intiem familiearchief dat meer dan 25 jaar is opgenomen met Toms eigen buitengewone beelden die tot enkele dagen voor zijn dood werden gemaakt. De documentaire vertelt het ongelooflijke en emotionele verhaal van een familie die leefde uit liefde - en zouden sterven - voor het beklimmen van de ijzige hoogten van 's werelds hoogste toppen.

Emotioneel Avontuurlijk Bergbeklimmen Berglandschappen Himalaya

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of BelgiŽ? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL 5.1 16:9

Deze film komt ook voor in:

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading