Stillwater (2021) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De van Oklahoma afkomstige arbeider Bill Baker reist naar Marseille, waar zijn dochter, die van hem vervreemd is,...
Stillwater

Stillwater

Misdaad Drama
Taal:Engels Jaar:2021 Duur:2 u 13 min

De van Oklahoma afkomstige arbeider Bill Baker reist naar Marseille, waar zijn dochter, die van hem vervreemd is, gearresteerd werd voor een moord die ze ontkent gepleegd te hebben. Zonder de taal of cultuur te kennen, probeert Bill in Frankrijk om zijn dochter vrij te krijgen. Tijdens zijn verblijf in het land raakt hij bevriend met een Franse vrouw en haar dochtertje.

Huurprijs: €3,99 of 8 Moviepoints Huurperiode: 2 dagen
Geef cadeau
Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of Belgie? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL 5.1 16:9
Barbara
Deze film verteld het verhaal over ene Bill Baker die helemaal van Oklahoma naar Marseille afreist om daar zijn dochter op te zoeken die wegens moord in de gevangenis zit. Bill neemt zelf het initiatief om uit te zoeken wat er echt is gebeurd. De film speelt zich groot en deels af in Marseille. De film oogt erg saai en het verhaal is langzaam, maar kijkt toch ook wel weer lekker weg. Matt Damon heeft in deze film een totaal andere rol dan zijn vorige films.
loading