Vader met Vier Kinderen op Zee online kijken / downloaden: NEDERLANDS GESPROKEN. Net als de hele familie druk is met het aanstaande huwelijk van Sos en Peter, krijgt vader de opdracht om Skipper, Peters stiefvader, te helpen. Skipper heeft een bijzonder schip, de Valborg, waar veel weeskinderen een tijd op doorbrengen om het varen onder de knie te krijgen. Maar de Valborg is ernstig aan een opknapbeurt toe, alleen ontbreekt daarvoor het geld. Maar... als Skipper nu de eerste prijs wint op een botenwedstrijd, dan kan de renovatie doorgaan. - Vader met Vier Kinderen op Zee
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Sluiten
Vader met Vier Kinderen op Zee
Neem een filmpakket
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

Vader met Vier Kinderen op Zee

NEDERLANDS GESPROKEN. Net als de hele familie druk is met het aanstaande huwelijk van Sos en Peter, krijgt vader de opdracht om Skipper, Peters stiefvader, te helpen. Skipper heeft een bijzonder schip, de Valborg, waar veel weeskinderen een tijd op doorbrengen om het varen onder de knie te krijgen. Maar de Valborg is ernstig aan een opknapbeurt toe, alleen ontbreekt daarvoor het geld. Maar... als Skipper nu de eerste prijs wint op een botenwedstrijd, dan kan de renovatie doorgaan.
Waardering:
Acteurs: Niels Olsen, Sidse Mickelborg, Kasper Ruwai Berg Kesje
Categorie: Familie
Kids

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!