Snabba Cash III: Life Deluxe (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Johan leeft nu in ballingschap en is meer dan ooit vastberaden om er achter te komen wat er met zijn...
Snabba Cash III: Life Deluxe

Snabba Cash III: Life Deluxe

Thriller Misdaad Actie
Taal: Zweeds Jaar: 2013 Duur: 2 u 2 min

Johan leeft nu in ballingschap en is meer dan ooit vastberaden om er achter te komen wat er met zijn vermiste zus Camilla gebeurd is. Elk spoor leidt hem naar de georganiseerde misdaad in Stockholm, waar Jorge op het punt staat om zijn laatste slag te slaan: het plegen van de grootste overval uit de Zweedse geschiedenis. Tijdens de complexe voorbereidingen ontmoet hij Nadja, een vrouw uit zijn verleden.

Misdaaddrama Gewelddadig Machtzoektocht Overvalspanning Stockholm

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Derde film in de reeks over het snelle geld verdienen (Snabba Cash). In deze prent maken we kennis met de wereld van Spaanstalige en Servische criminelen. De politie infiltreert in de Servische bende, waarin de leider Ranovan de absolute machthebber is. Zijn dochter is nog jong en studeert in Engeland, maar is nu in Zweden bij haar vader. Haar moeder is, toen ze nog een kind was, vermoord tijdens een andere vete tussen bendes.
Dit is een film vol geweld en schietpartijen. In het begin vraag je je af waar het verhaal naartoe gaat en moet je behoorlijk goed in de gaten houden wie bij welke bende hoort. De jonge vriendinnen van de bendeleden worden onlosmakelijk meegezogen in dit drama van moord en doodslag. Ook in deze Snabba Cash-film wordt, evenals in de vorige films, realistisch, goed en overtuigend gespeeld. Echt een stevige film voor liefhebbers van harde crimi's. Ik geef 4 sterren.
loading