Pieter de Poolvos (2019) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Swifty de Poolvos werkt in de postkamer van de Arctische Leveringsdienst, maar droomt ervan ooit een "Top...
Pieter de Poolvos

Pieter de Poolvos

Animatie Avontuur Komedie Familie
Taal: Nederlands Jaar: 2019 Duur: 1 u 28 min

Swifty de Poolvos werkt in de postkamer van de Arctische Leveringsdienst, maar droomt ervan ooit een "Top Dog" te worden, de sterkoeriers van het poolgebied. Om zichzelf te bewijzen dat hij deze rol waardig is, neemt Swifty in het geheim het commando over van een van de sleden en levert een pakket af op een mysterieuze locatie. Hij strompelt naar een geheim fort waar hij oog in oog komt te staan met Otto Von Walrus, een blubberig kwaadaardig genie dat rondloopt op mechanische poten en de leiding heeft over een loyaal leger van vreemd beleefde papegaaiduikers.

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
5.1 16:9

Deze film komt ook voor in:

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading