De Flummels (2021) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. 1835, de Galapagoseilanden. Ed en zijn zus Op zijn Flummels: schattige, pluizige beestjes in de vorm van een donut. Ze...
De Flummels

De Flummels

Animatie Avontuur Familie
Taal: Nederlands Jaar: 2021 Duur: 1 u 20 min

1835, de Galapagoseilanden. Ed en zijn zus Op zijn Flummels: schattige, pluizige beestjes in de vorm van een donut. Ze zijn onhandig, allesbehalve populair en doen heel erg hun best om erbij te horen. Een zoveelste poging om indruk te maken op de andere Flummels gaat helemaal mis. Ze belanden in een tijdsbloem en reizen door de tijd naar 2021. Daar ontdekken ze verkeerschaos, fastfood en het ergste van alles, dat Flummels inmiddels uitgestorven zijn! Met hun nieuwe vrienden De Extinctables beginnen Bo en Ed aan een wilde reis door de geschiedenis. Kan het stuntelende duo de loop van de geschiedenis veranderen en zichzelf en hun soort redden?

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
5.1 16:9
De Flummels Soundtrack

De Flummels Soundtrack

SpotifySpeel af op Spotify

1. Flummelious Credelia

Mick Giacchino

2. The Exsuite

Mick Giacchino

3. Mr. Galapa-Goes to Town

Mick Giacchino

4. Friend At The End

Mick Giacchino

5. Coconut Charlie And The Jack Root Jam Band

Mick Giacchino

6. The Op-Pop

Mick Giacchino

7. Flowers - BOOM

Mick Giacchino

8. Heeeeeere's Wally

Mick Giacchino

9. Desolation Rock

Mick Giacchino

10. Flower Power

Mick Giacchino

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading