Bolt (2008) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. ENGELS GESPROKEN, NEDERLANDS ONDERTITELD. Bolt vertelt het verhaal over de TV-held, een hond met verrassende superkrachten....
Bolt

Bolt

Animatie Komedie Kids Avontuur
Taal: Engels Jaar: 2008 Duur: 1 u 32 min

ENGELS GESPROKEN, NEDERLANDS ONDERTITELD. Bolt vertelt het verhaal over de TV-held, een hond met verrassende superkrachten. Zijn leven is iedere dag gevuld met spanning, actie en avontuur; tenminste alleen als de camera's in de studio's draaien. Want wat Bolt niet weet is dat zijn superkrachten alleen werken in de Hollywood studio's en zeker niet daarbuiten. Wanneer de populaire TV ster per ongeluk van de set terecht komt in New York City, begint pas echt zijn grootste avontuur. Op zijn reis door 'onze' wereld gaat Bolt op zoek naar zijn baasje en tegenspeelster Penny. Daarbij krijgt hij hulp van twee onwaarschijnlijke reisgenoten - de super cynische kat, Mittens en een aan TV verslaafde, over-enthousiaste hamster en Bolt's grootste fan, Rhino. Op zijn avontuurlijke reis komt Bolt erachter dat hij geen superkrachten nodig heeft om een echte held te zijn.

Animatiefilm Avontuurlijk Komisch Fictie vs. Realiteit Superkrachten Moderne tijd Amerikaanse roadtrip

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of BelgiŽ? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL 5.1 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading