A Little Christmas Charm (2020) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Holly is een sieradenontwerpster die regelmatig een handje helpt in de tweedehandswinkel van haar beste...
A Little Christmas Charm

A Little Christmas Charm

Romantiek Familie
Taal: Engels Jaar: 2020 Duur: 1 u 24 min

Holly is een sieradenontwerpster die regelmatig een handje helpt in de tweedehandswinkel van haar beste vriendin. Wanneer ze op een dag gedoneerde kleding aan het sorteren is, stuit ze op een bijzonder bedelarmbandje. Met haar getrainde oog ziet ze al gauw dat het gaat om een heel bijzonder exemplaar. Wanneer het lot Holly samenbrengt met de onfortuinlijke journalist Greg, combineren ze hun krachten. Lukt het Holly om voor kerstavond de rechtmatige eigenaar te vinden? En heeft Greg een verhaal in handen waarmee hij eindelijk indruk op zijn baas kan maken? Of brengt hun zoektocht naar de armband hen uiteindelijk meer dan waar ze naar op zoek waren?

Kerstfilm Kerstsfeer Hartverwarmend Zoektocht Kerstverlichting Feestdagen New York

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL 5.1 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading